Три недвижими имота продава на търг НАП-Ямбол
Три недвижими имота продава на търг НАП-Ямбол / netinfo

Три недвижими имота на некоректни длъжници продава на търг НАП-Ямбол през февруари. На търг с тайно наддаване се продава сградата на битовия комбинат в село Генерал Инзово с обявена първоначална цена 70 960 лева, съобщи пресаташето на НАП Ваня Велева. Разглеждането на предложенията ще се извърши на 24 февруари в сградата на НАП - Ямбол.       

Вторият търг, насрочен за 25 февруари,  е за продажбата на мандра и близо 3 декара прилежащ терен в село Богорово ,с обявена тръжна цена 44 225 лева.

Къща за туристическо настаняване и близо 300 квадратни метра двор в Елхово пък се предлагат на търг на 28 февруари с начална тръжна цена 153 840 лева.

Собствениците на продаваните имоти са натрупали задължения към НАП  за близо 400 хиляди лева, съобщиха от приходната администрация в Ямбол. С вливането на Агенцията за държавни вземания в НАП от 2010 г. служителите на данъчната администрация получиха правото да описват и да продават имуществото на лица, които не са погасили задълженията си към бюджета.

Предложенията за участие в търговете се подават в сградата на Териториална дирекция на НАП - Ямбол, както  и  по  пощата.