детска градина
детска градина / община Болярово
В навечерието на Деня на Болярово – Димитровден, в детската градина бе организиран спортен празник по проект „Децата на Болярово-успешна интеграция в образователната система и подобряване на учебната среда в общината“.

На празника, освен родители, гости бяха заместник-кметът на община Болярово и ръководител на проекта Нина Терзиева, общинският съветник Янко Анев и Десислава Кичукова, част от екипа на проекта      

детска градина
община Болярово

  Спортните си умения показаха децата и от двете групи По-големите от група „Мики Маус“, откриха спортни игри със забавен и артистичен танц – зумба. Децата бяха много бързи и съобразителни и в двете игри.

Затова и всеки получи „златен“ медал от заместник-кмета и ръководител на проекта Нина Терзиева. Със забавна игра и танц за сбогуване си тръгнаха по-големите, за да отстъпят спортната площадка на по-малките от група „Буратино“.

детска градина
община Болярово


Най-малките се справиха също отлично и в двете игри и също бяха аплодирани за своето старание.
     
Артистичните танци на децата от група „Мики Маус“ ще имат възможност да видят всички жители и гости на града на сцената в центъра на града на 26 октомври – Димитровден.