Само промяна в управлението на Сливен ще върне загубените евросредства
Само промяна в управлението на Сливен ще върне загубените евросредства / Предизборен щаб

Евродепутатът Евгени Кирилов призова в обръщение гражданите на община Сливен да подкрепят на втори тур на кметските избори кандидатът на БСП генерал Кольо Милев. Според него само промяна в управлението на Сливен може да върне почти загубените евросредства за общината. „Сегашното управление в лицето на Йордан Лечков тотално дискредитира политиката по усвояването на европейските фондове в Сливен и постави срамно петно върху града и върху България като цяло", се казва в него.

„Сливен се нуждае от ред, от прекратяване на царящия корупционен хаос и от сериозен размах, с какъвто безспорно разполага ген. Милев. Нека да върнем доверието в Сливен и така нужните за развитието и просперитета на града европейски средства чрез вашата ценна подкрепа за ген. Милев.", поиска Евгени Кирилов.

В обръщението си той призовава гражданите на Сливен да дадат своята подкрепа за кандидата за президент и негов колега от Европарламента Ивайло Калфин, когото цяла Европа познава като способен, ерудиран, подготвен европейски политик.