Реконструират водопровод в Елхово
Реконструират водопровод в Елхово / netinfo

Реконструкция на водопровод на улиците „3-ти март” и Черно море” в Елхово е включена в списъка за капиталови разходи на общината, който общинските съветници гласуваха на редовното си заседание през септември.

Обектът ще бъде реализиран с разпределените допълнителни средства от държавния бюджет в размер на 65 хиляди лева. Другите нови обекти са пожаро-известителна инсталация в училище “Св. св. Кирил и Методий”, изграждане на ул. “Плиска” в село Изгрев и ремонт на общински пътища за селата Кирилово и Трънково. Пожаро-известителната инсталация е на стойност 35 000 лева.

По предложение на кмета на село Изгрев, разпределените в бюджета средства за текущ ремонт на сградата в гробищния парк и текущ ремонт на улица “Сакар планина” се пренасочват за изграждане на улица “Плиска”. На стойност 10 000 лева се извършват дейности по изграждането на отводнителна канавка, възстановяване на чешма и изграждане на пътна настилка. На обща стойност 45 800 лева е предстоящия основен ремонт на пътищата край селата Кирилово Трънково.