Разкриха кражби
Разкриха кражби / DarikNews.bg, архив

Двама младежи на 18 и 16 години са извършили кражба на около 800 лева от частен дом в село Зимница, разкриха стралджанските полицаи. Разследването започнало на 19 май по сигнал от възрастна жена, съобщила за липсата на парите. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите и част от откраднатата сума е върната на потърпевшата. Работата по случая продължава.

Трима непълнолетни са извършили кражба от ремонтно-строителна база в Ямбол, разкриха ямболските полицаи. Посегателството е осъществено вечерта на 3 април. Откраднати са радиатор и интеркулер на багер, бензинова лампа и поялник на обща стойност около 2 000 лева. Работата по случая продължава съвместно с инспектор от детска педагогическа стая при РУ Ямбол.

19-годишна девойка от Ямбол е подала заявление в полицията, че около 2:00 ч. на 18 май, докато била в нощно заведение е откраднато портмонето й със 100 лева. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че деянието е дело на 20-годишна жителка на общ. Стралджа. Работата по случая продължава.