Промени в градския транспорт
Промени в градския транспорт / netinfo

От днес влизат в сила нови промени в движението на градския транспорт в центъра на Сливен, съобщават от фирма „Пътнически превози".  По информация от Община Сливен, във връзка с изкопни работи, ще е затворено за движение платното на ул. "Генерал Скобелев" в района на Централна поща. Това налага следните промени в маршрутите на линии от градския и крайградски транспорт:

- Линия № 2 след спирката пред полицията ще се движи по ул."Асеновска" /до Памукова мелница/ и към спирка "III поликлиника" - по ул."6 Септември". Няма да се изпълняват курсовете от 8.30 ч. до 11.30 ч. и от 13.30 ч. до 16.00 ч.

- Линия № 4 след спирката "Новоселски мост" тръгва по бул. "Христо Ботев" - сп. "Розова градина" - сп. "Била", след кръстовището на Дамарски мост - по бул. "Стефан Караджа" в посока Хлебозавода. Линия№ 4 няма да преминава през спирка „Център".

- Линии № 5; 6; 17 и 21стават с начална спирка "III поликлиника", а последна спирка по маршрутите на тези линии е пл. "Таньо войвода".
- Линия № 12 става с начална спирка "III поликлиника", а движението е по бул. "Стефан Караджа" - Дамарски мост - бул. "Братя Миладинови" - бул. "Христо Ботев"

- бул. "Панайот Хитов", като не се обслужват спирките  пред ПМГ "Добри Чинтулов" и "Двата аслана".