Продължават предизборните срещи на Мартин Славов
Продължават предизборните срещи на Мартин Славов / netinfo

Кандидатът за кмет от БСП Мартин Славов се срещна с граждани, живеещи на бул. “Хаджи Димитър”. Хората споделиха наболелите проблеми на района, в който живеят, и поискаха отговори на конкретни въпроси.

“Познавам добре вашия квартал, живея наблизо, а тук съм карал колело като дете, така че не ми е безразлично как живеете, каза Мартин Славов. Смятам да остана да живея в Сливен, защото тук съм роден, тук са родителите ми, тук е семейството ми, тук ще живеят и децата ми. Имаме визия за по-доброто бъдеще на града и ако получим доверието ви, ще реализираме идеите си”.

Присъстващите на срещата изразиха пълната си подкрепа за Мартин Славов и му пожелаха успех в неделя.

Вечерта Мартин Славов се срещна с избиратели в селата Гергевец и Злати войвода. Избирателите бяха категорични, че Мартин Славов е най-силната кандидатура за кмет на общината.

Те подкрепиха идеите на кандидата на социалистите за назначаването на заместник- кмет по селата и за разкриването на общински аптеки.

В лицето на Мартин Славов аз виждам човека, който ще създаде екипност между общината, кметовете на селата и Общинския съвет. Точно това е пътят за развитие”, каза още Стоян Тенев, който е кандидат- кмет за трети мандат от БСП.