Призови места за сливенските танцови двойки
Призови места за сливенските танцови двойки / netinfo
На призови места се класираха сливенските двойки в провелите се през почивните дни в Сливен Държавно първенство и открит турнир по спортни танци. В групата на младежите в латиноамериканските танци второ място завоюваха Пламен Пенчев и Галина Велева; в стандартните танци на трето място се класираха Мирослав Милев и Милена Стряскова. При състезателите над 19 години в "латина" третото място бе за Али Мехмедов и Яна Сталева, а шестото място за Стоян Атанасов и Деница Иванова.

При юношите в стандартните танци четвърто място за двойката Димитър Трифонов - Мария Кръстанова и в латиноамериканските танци пето място за Никола Георгиев и Десислава Пенчева.

Класирането на сливенските танцови двойки от Клуб „Туида” в открития турнир: Клас А /латина/ - второ място за Пламен Пенчев-Галина Велева, Клас В - трето място за Мирослав Милев и Милена Стряскова /латина и стандарт/. Клас В /латина/ – първо място за Али Мехмедов и Яна Сталева; Клас 15-В /стандарт/ – второ място за Димитър Трифонов и Мария Кръстанова. Клас 13-С – трето място за Никола Георгиев и Десислава Пенчева. В 11-D – шесто място за двойката Станимир Янев – Моника Стоянова.

Около 180 двойки от над 30 клуба от цяла България взеха участие в двете. Тази седмица танцовите двойки на Клуб „Туида” ще участват в държавния шампионат в Пловдив и в Международния турнир и ще доказват класата си на тези прояви.