хора в златна възраст
хора в златна възраст / община Нова Загора
Денят на християнското семейство - 21 ноември събра в Клуба на културните дейци членовете на Пенсионерски клубове „Златна есен”, „Загоре”, село Кортен и техните приятели от Димитровград и Сливен.

Гости в празничния ден бяха председателят на Общински съвет Георги Николов, секретарят на Община Нова Загора Мария Стефанова и Станимира Кънчева - началник отдел „Култура, медийна политика и интеграция на малцинствата”. Мария Стефанова поздрави присъстващите по повод празника  и им пожела да са здрави и да имат хармонични взаимоотношения в семействата си.

хора в златна възраст
община Нова Загора

Тя имаше честта и удоволствието да връчи поздравителен адрес от кмета на общината Николай Грозев, в който той се обръща към присъстващите с думите: „Нека да почитаме и уважаваме ближните си, за да изграждаме силни и сплотени семейства, изпълнени с любов.

Защото семейството е свято и неприкосновено кътче в сърцата ни, огледало за нашите дела и  най-силна връзка между поколенията! То е онази основа, върху която се гради доверието, благополучието и нравствеността! Нека да крепим семейната връзка и винаги да помним силата на семейната обич, за да я предадем на бъдещите поколения!”.

Празникът продължи с богата музикална програма и много настроение.