Празник на ОУ „В. Левски” – Тенево
Празник на ОУ „В. Левски” – Тенево / netinfo

Патронния си празник отбеляза на 19 февруари Основно училище „Васил Левски” в село Тенево. Празникът започна с химна на Република България и слово на директорката Дора Георгиева. Официални гости на тържеството бяха Димитър Димитров – началник Отдел „Образование” при Община „Тунджа”, Димитър Комитов – кмет на село Тенево, кметове от съседни села, представители на общинската администрация и обществеността на Тенево.

Учениците се включиха в интерактивното състезание „30 секунди са много”. След  състезанието „Това го знае всяко хлапе” и „Стани богат със знания”, състезанието „30 секунди са много” е поредното предизвикателство в областта на компютърното програмиране и интерактивните методи в образователно–възпитателния процес, с което старши учителят Димитър Димитров и училищната общност успяха да се справят.

Много емоции, смях и весело настроение поднесоха учениците, участващи в спортните състезания в рамките на празника. Учениците дадоха всичко от себе си, за да защитят достойно честта на своите отбори.

От името на кмета на Община „Тунджа” Георги Георгиев на училището бе връчен подарък – цифров фотоапарат.