ПП ГЕРБ - Сливен проведе открита приемна в село Чокоба
ПП ГЕРБ - Сливен проведе открита приемна в село Чокоба / ПП ГЕРБ

ПП ГЕРБ - Сливен проведе открита приемна в село Чокоба.

В срещата участваха общинският председател на партията Здравко Костадинов и заместник - кметът Румен Иванов. По време на срещата стана ясно, че ще бъдат извършени кърпежи на пътя по най-проблемните зони в участъка Чокоба - Крушаре. Ще бъдат отпуснати средства за гробищния парк на селото и почистване на канала.

Ще бъде решен и проблем свързан с общинската транспортна схема и липса на линия, която да се движи по направление Сливен - Крушаре - Чокоба, за да имат жителите на село Чокоба връзка със съседното село.

Част от питанията на живеещите в населеното място бяха свързани с това да бъде укрепена спирката в селото, да бъдат извършени ремонтни дейности в читалището и да бъде направен по-лесно проходим пътя до чешмата в селото. Това е поредната приемна в населено място, която провеждат съветниците от ПП ГЕРБ - Сливен.

Живеещите в малките населени места имат възможност да поставят своите проблеми и въпроси пред общинските съветници от партията. Всяка изнесена приемна ще бъде посетена и от служител в общинска администрация или заместник - кмет.

Чрез инициативата ГЕРБ Сливен изпълнява едно от предизборните си обещания. Целта е да се подобри комуникацията и решаването на различни проблеми в селата. Гражданите ще могат да поставят своите проблеми и въпроси на местните депутати.