Отвлякоха и биха жена заради дълг
Отвлякоха и биха жена заради дълг / Дарик Сливен Архив

52-годишна жена от новозагорското село Съдиево е била отвлечена и бита заради неуредени бизнес отношения. Инцидентът е станал посред бял ден на 12 септември в Сливен, на паркинга зад „Снек бар"-а в центъра на града.

В 11.50 ч. свидетели подават сигнал в полицията за отвлечена малко по-рано жена на видима възраст около 50 години. Служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност" при РУП - Сливен установили, че около 11.15 ч. на паркинга двама мъже са принудили със сила жената да се качи в л.а. „Гранд Чероки". Установена е самоличността и на тримата - похитителите са баща и син от Сливен, криминално проявени. Жената се занимава с бизнес - собственик е на мелница. 

Става ясно, че похитителите откарали жената в гориста местност край Сливен, където й нанесли побой, след което я върнали в града и я освободили. От полицията съобщават, че причина за побоя са неуредени финансови отношения между семейството на жертвата и бащата и сина - взет и невърнат заем.

Пострадалата е освидетелствана от съдебен лекар, няма опасност за живота й. Извършителите са задържани за 24ч. в РУП-Сливен. Образувано е досъдебно производство.