Отиде си Сашо Касиянов
Отиде си Сашо Касиянов / личен архив

 

Тази сутрин в 8.30 ч. ни напусна човекът с голямо сърце, приятелят Сашо Касиянов. Дългогодишен музикант, преподавател, радиоводещ, шоумен, той е познат на всички с предаванията си в радио „Бимако”, радио „Омега” и местните телевизии. Талантът му бе надминаван единствено от добротата му.

Участвал е многократно в турнета и хиляди концерти у нас и в чужбина с големи музиканти като Иво Папазов - Ибряма, Теодоси Спасов, Матю Добрев и др.

Александър Касиянов е роден на 29 януари 1951 година. Участвал е в създаването на Синдиката на народните музиканти, автор на „Тракийска сюита”.

Ще помним уникалното му чувство му за хумор, приятелството и отзивчивостта му.

Почивай в мир, Сашо!

Поклонението пред Сашо Касиянов ще бъде утре, 19 юли от 11.30 - 12.30 в църквата „Свети Димитър” и от 13.30 ч. в ритуалната зала на Новите гробища. Погребението ще се състои от 14.00 ч. на Новите гробища на Сливен.

На този адрес всеки, който споделя идеята Сашо Касиянов да бъде удостоен посмъртно със званието "Почетен гражданин на град Сливен и общината" може да подпише петицията за това. http://www.peticiq.com/sashokasianov