ОФК Сливен на лагер в Анталия
ОФК Сливен на лагер в Анталия / netinfo

Отборът на ОФК Сливен заминава в понеделник за турския курорт Анталия, съобщиха от клуба. С група от 25 футболисти тимът ще продължи зимната си подготовка. В групата са включени новопривлечените Илия Илиев, Виктор Петаков, Милчо Макенджиев, Борислав Караматев и Марко Марков.

 Очаква се отборът да потегли за Турция рано сутринта на 2 февруари с автобус от Сливен до летището в Истанбул, след което с чартърен полет футболистите да пристигнат в Анталия.

По време на пребиваването си в южната ни съседка отборът ще бъде настанен в петзвездният хотел „Кремлин”. Отборът ще бъде воден лично от президента на клуба Йордан Лечков.

В програмата на сливенските футболисти е предвидено да бъдат изиграни общо пет контроли. Първата е на 5 февруари срещу китайския „Шанхай”, на 7 февруари „войводите” ще срещнат състава на „Осиек”, Хърватска, на 9 е предвидена среща срещу японския „Хирошима,” за 12 февруари е предвидена контрола с „Бусан”, Южна Корея и последната среща е срещу тимът на „Одра”, Полша на 14 февруари.

Лагерът приключва на 16 февруари.