ОФК Сливен изигра първите си две контроли
ОФК Сливен изигра първите си две контроли / netinfo

ОФК Сливен изигра първите си две контроли срещу именитите си съперници от Локо /Сф/ и Литекс в два поредни дни. Мачовете се играха на терени край Благоевград и Сандански. „Войводите" загубиха и двата мача, но от ръководството на клуба коментираха, че въпреки това контролите са били полезни. В първия двубой в събота Сливен загуби от Локомотив / Сф/ с 0:1, а вчера Литекс се наложи с 4:0.

„Мисля, че играхме добре. Срещу Литекс трите гола паднаха във второто полувреме, когато в игра вкарахме най-младите момчета, които са на подготовка с отбора. Доволни сме от видяното и като цяло пътуването бе оправдано. Затруднения имахме единствено от малко по-тежките условия, в които трябваше да играем," каза изпълнителният директор на клуба Георги Кирилов.

След първите две срещи на чужд терен отборът на Сливен продължава подготовката си в Сливен, а в края на седмицата, в събота, „войводите" ще посрещнат състава на Любимец.

Очаква се потвърждение за контролни срещи с четири гръцки отбора - Кавала, Ксанти, Арис и Ираклис. Ако гръцките тимове потвърдят мачовете ще се играят в южната ни съседка, заради по-добрите метеорологични условия.