Обновиха стадиона в Стралджа
Обновиха стадиона в Стралджа / Общински пресцентър Стралджа

Кметът и президента на ОбФК „Стралджа" Митко Андонов откри реновираната сграда на стадиона в града. Базата разполага с две съблекални, стая за съдиите, бани и тоалетни, съобщиха от общината.

Обновиха стадиона в Стралджа
netinfo

Първи  от новите условия на стадиона се възползваха момчета от ФК"Стралджа" първи отбор и гостуващия футболен клуб от Кортен. Срещата, приключила с убедителна победа на домакините 8:2. 

Преди двубоя Андонов връчи наградите на участниците в традиционния есенен турнир „Плодородие". След резултатни и интересни срещи между участниците от отборите на „Стралджа-2", Иречеково, Каменец, Зимница, Първак,  Войника класирането оглави отборът на Зимница, които имаха удоволствието да се окичат с Купата  на кмета  Митко Андонов. За  отборите на Иречеково, Стралджа-2, Първак, Каменец и Войника , заели следващите места в класацията , имаше грамоти и топки. Връчени бяха и индивидуални награди на отличили се футболисти.

Обновиха стадиона в Стралджа
netinfo

Призът най-добър вратар получи Красимир Атанасов от Зимница,  най-добър защитник  е Красимир Иванов от Иречеково,  най-добър нападател е Веско Толев от Първак, а най-полезен за отбора беше Атанас Веселинов от Стралджа-2.