Нова Загора
Нова Загора / община Нова Загора
За поредна година Нова Загора с бляскава коледна украса. И тази зима ръководството на община Нова Загора потопи всички в красотата и вълшебството на Коледния дух, обогатявайки коледно-новогодишната украса с нови елементи.

Приказно-вълшебен кът засия на централния градски площад. Там гражданите и гостите могат да се полюбуват на  зимната приказка, която разказват бляскавата елха, разхождащите се снежни човеци и пъргавите еленчета, впрегнати в шейната на дядо Коледа. Нови светлинни и фигурални елементи допълниха украсата на новооткрития участък от ул. „Минко Балкански”. 

Нова Загора
община Нова Загора

Празнично настроение носят изящно-декорираната централна пешеходна зона и трепкащите светлини по фасадите на Спортна зала „Младост”, училища, витрини и магазини.  В духа на Рождество Христово заблестяха и декоративните елементи на Кооперативния пазар и зоната около него.

Нова Загора
община Нова Загора

Пулсиращите сияния на гонещите се разноцветни лампички на празничната украса в целия град носят уюта на предстоящите празници. Завладяващата коледна атмосфера сгрява с приятни емоции жители и гости, които с усмивки на лицата си пожелават да запазят светлината в душите си през цялата следваща година, а любовта и щастието да ги съпътстват неотлъчно.