Николай Камов: Лечков доказа, че може
Николай Камов: Лечков доказа, че може / netinfo
Кандидатът за втори кметски мандат Йордан Лечков се срещна с председателят на ПД Социалдемократи Николай Камов. ПД Социалдемократи подкрепиха кандидатурата на Лечков за втори кметски мандат. По думите на Николай Камов Социалдемократи подкрепят един работещ модел на управление. Според Камов четворното увеличение на общинския бюджет по време на мандата на Лечков е доказателство, че той е умел мениджър и община Сливен върви по правилен път. „Сега общината няма нужда от помощ от държавата, а решава сама проблемите си”, обясни Камов.
„Ние подкрепяме 21 век, Лечков доказа, че иска и може”, категоричен бе Камов. Той допълни още, че „това, което работи, не трябва да се променя”.
Председателят на ПД Социалдемократи и водачът на листата за общински съветници на социалдемократите Таня Евтимова заяви, че идеите, които Лечков е развил през четирите години от своето управление на общината, са работещи. „Лечков работи за новия облик на град Сливен, за младите хора, за хората с увреждания и за бъдещето на общината”, категорична бе Евтимова.
От своя страна Йордан Лечков благодари за подкрепата и доверието към него и заяви, че има два вида хора-такива, които вършат работа и такива, които не могат. Той увери, че ще продължи да работи в посока на осигуряване на условия за хората с увреждания. Като негов постоянен приоритет Лечков посочи осигуряването на стимул на младите хора да останат в общината. Той допълни още, че общината се опитва да помага и на държавата. За пример той даде извършените ремонти в болницата в Сливен и в селище „Качулка”.