Младежи провокират интерес към евроизборите
Младежи провокират интерес към евроизборите / netinfo

“Ти решаваш” е мотото на граждански форум в Сливен, посветен на Изборите за Европейски Парламент, който ще се проведе утре, 28 април 2009 г., от 12:00 ч. в общинска зала „Май”.

Форумът се организира от Европейския Информационен Център – Европа Директно – Сливен, в сътрудничество с Младежки дом и има за цел да насочи вниманието на гражданите на Сливен и областта към предстоящите на 7 юни 2009 г. избори за членове на Европейския парламент. Форумът ще се води от ученици от клуб “Дебати” към Младежки дом - Сливен.                                                                    

Събитието е част  от кампанията Национален граждански форум за изборите за Европейски Парламент,  която ще се проведе във всички центрове Европа Директно в България в периода 27 – 30 април 2009 г.

Кампанията, посветена на изборите за ЕП ще продължи и през месеците май и юни в малките населени места на Сливенска област, в които Информационния  Център Европа Директно – Сливен има изградени информационни точки.

Форумът е отворен за всички граждани, които желаят да присъстват и получат информация, да зададат свои въпроси или изкажат мнението си относно предстоящите през юни избори за ЕП.