/ община Тунджа
 Поредно събитие направи щастливи учениците от Основно училище „Св. Паисий Хилендарски”, с. Роза, община „Тунджа“. По покана на учители и ученици в училището гостува Събина Косева, позната като един от участниците в предаването „MasterChef".

Роза
община Тунджа


Осем ученика, избрани чрез специални критерии, имаха шанса да приготвят Великденски зайци от тесто под ръководството на гостенката. Останалите ученици трябваше да демонстрират своите умения в украсяването на тарталети.

Резултатът от екипната работа впечатли малки и големи, но най-хубаво от всичко бе преживяването, тръпката от надпреварата и радостта от споделянето между децата. 

„Днес получихте още един урок по доброта. Нашата гостенка ви показа голямото си сърце, с всичко, което днес е приготвила за вас“ - благодари и директорът на училището Мария Костадинова.

Роза
община Тунджа


В столовата на училището, превърната в кулинарен базар, всички имаха удоволствието да се порадват и да опитат от сладките изкушения, приготвени от малките готвачи.

Роза
община Тунджа


Кулинарната инициатива „Мaster Chef” дава началото на Великденския благотворителен базар. Тази година събраните средства ще подпомогнат реализирането на Пътуваща академия за деца и ученици от 3-ти и 4-ти клас.