Малък тенисист връчи купата си на ямболския кмет
Малък тенисист връчи купата си на ямболския кмет / netinfo

Дванадесегтгодишният тенисист на клуб „Ямбол 2005”  Мартин Димитров връчи на ямболския кмет Георги Славов купата от Държавното лично първенство на закрито за момчета до 12 години,  която спечели  по-рано през зимата на турнир в столицата, съобщиха от общинския пресцентър. Жестът му към градоначалника бе в знак на благодарност за усилията, които общината полага да подпомага местния спорт. На срещата присъстваха още собственикът на клуба Кольо Колев и личният треньор на Мартин Петър Рангелов.

Трофеят има и допълнителна стойност за Мартин и неговият  клуб, тъй като по пътя към завоюването му, той е победил заемащите челните места в националната ранглиста и сега тя се оглавява от състезателя на  ТК „Ямбол 2005”. Успехът му е продължение на традицията представители на тенис клуба да печелят отличия. За три години в актива на „Ямбол 2005”  има пет титли и над десет медала, което доказва, че там се работи професионално, с нужното отношене към развитие на младите таланти. В подкрепа на това е и практиката дете, което донесе медал от първенство да не плаща за тренировкте в клуба.

Мартин Димитров тренира тенис от седемгодишна възраст. Учи в ямболската гимназия „Васил Левски”. Личен треньор му е Петър Рангелов, който е и управител на тенис клуб „Ямбол 2005”.