Лечков: Правителството спъва проектите на община Сливен
Лечков: Правителството спъва проектите на община Сливен / netinfo

Правителството спъва проектите на община Сливен, обяви кметът на града Йордан Лечков. “Имам цял списък, от който мога да ви кажа колко проекта са осъществени преди Гагаузов да стане министър. Имаме одобрени проекти от предното правителство, а откакто това правителство дойде на мода нямаме одобрен нито един проект, въпреки че имаме много подадени проекти в МРРБ, МТСП, МОСВ и др.” Лечков каза още, че изявленията на министър Гагаузов пред Дарик, че той не е основен кандидат за кметската надпревара през октомври са несъстоятелни. “На многоуважаемия наш министър ще му напомня, че гражданите не са забравили като беше кмет какво свърши за града, като депутат какво свърши за града и как остави “Пътнически превози” в калта.”

Кметът заяви, че от днес при всяка среща с медиите ще отправя питане към министър Асен Гагаузов какво се случва със строежа на автомагистрала “Тракия” и дали чувства вина за жертвите по пътищата в България.

Лечков отправи питане и към премиера Сергей Станишев кое е приоритетно за него и неговите министри – да участват в предизборни кампании или да си гледат работата в министерствата.