Лечков: Не сме се уговаряли с Балъков
Лечков: Не сме се уговаряли с Балъков / netinfo

Радвам се, че в различните отбори в страната започва да работи така нареченото „златно поколение” – Любо Пенев, Балъков, Михтарски беше в „Пирин”. За мен това е радващо и лично аз досега не съм чул от тези хора приказка, така както става по другите терени - каза президентът на ОФК Сливен Йордан Лечков часове преди днешният мач с Черноморец – Бургас. Срещата започва в 16 часа на стадион "Хаджи Димитър".

Няма никакви уговорки, момчетата са тези, които излизат днес на терена и те ще играят мач - честен, не уговорен.  Видяхме се снощи с Балъков. Ако някой беше ни видял щеше да каже – те се уговарят. Това, че ние сме приятели с Балъков и останалите, какво значи – да не се виждаме? Много добре се знае кои уговарят мачове – добави кметът на Сливен.

Той допълни, че градът вече се оформя като един от спортните центрове в България. В момента кандидатстваме за домакинство на Световното първенство по лека атлетика за юноши и девойки през 2011 г., тъй като условията които предлагат пистите на стадион „Хаджи Димитър” са изключително добри.