Къде има полицейски камери по пътя към Бургас и по пътя към Стара Загора?
Къде има полицейски камери по пътя към Бургас и по пътя към Стара Загора? / DarikNews.bg, архив

14 камери за наблюдение има разположени в Сливенския участък на път I-6, съобщават от Областната дирекция на МВР. Сред тях са: на разклона за село Тополчане; след Ямболски пътен възел; центъра на село Калояново, две до бистрата в района на село Трапоклово, две в село Горно Александрово – до бензиностанцията и на кръстовището за центъра; на паркинг “Бялата чешма”; преди кръстовището за  село Тополчане; срещу кв.”Диню Дачев”; на Ямболския пътен възел; в крайпътната отбивка след разклона за село Бинкос и др. Всички камери следят двупосочно движението.

9 са камерите по път II-66 в Сливенския участък - на отбивката на разклона за село Коньово; на отбивката и паркинга срещу заведенията “Староселска чешма”; на разклона за Старо село; в село Злати войвода на кръстовището за село Струпец; на отбивката за старото летище. На Сливенски минерални бани има две полицейски камери за видеонаблюдение - до кантона и до пощата. Камери по път II-66 има и на отбивката за Опитното поле и на отбивката пред сградата на Пътни строежи - кръстовището за село Мечкарево.

 

Местата за осъществяване на контрол от автоматизирана система за контрол над скоростта на територията на област Сливен могат да бъдат намерени на страницата на ОДМВР - Сливен http://sliven.mvr.bg