Купата на петте кмета отиде в Стралджа
Купата на петте кмета отиде в Стралджа / Община Елхово
Атрактивен турнир за „Купата на петте кмета” се проведе на стадиона в Елхово. Силният вятър и дъждът не само, че не разколебаха представителните отбори от петте общини и областна администрация, а по скоро ги амбицираха, съобщи пресаташето на Община Елхово Дянка Андонова.

Отборите се състезаваха в две групи. Съдии на турнира бяха Филип Филипов и Росен Петров. Победителите от двете групи Елхово и Стралджа премериха сили на финала. След като изравниха силите, победата бе присъдена след дузпи. По-добри се оказаха играчите на Стралджа, които наследиха купата от Болярово. Предавайки наградата, кметът на Болярово Христо Христов се закани, че догодина купата отново ще украси кабинета му.

Най-добрите футболисти бяха номинирани в различни категории. Елховският кмет инж. Димитър Димитров обяви номинациите и връчи наградите. За най-интелигентен играч бе обявен зам.-кметът на Ямбол – Милен Гайдаров. Наградата за най-голям футболен стаж отиде в община Тунджа. За най-щастлив вратар награда получи вратаря на Стралджанския отбор, а като най-себераздаващ се вратар бе определен Ниази Ашиков от Областна администрация - Ямбол. Най-борбеният състезател се оказа кметът на Гранитово, който си отиде с няколко шева на главата