Конкурс Аз и Европа ЗАЕДНО
Конкурс Аз и Европа ЗАЕДНО / Областен информационен център

Фотоконкурс на тема „Аз и Европа ЗАЕДНО" стартира в Сливен.

Целта на инициативата е да се покажат осъществени проекти с помощта на европейско финансиране, както и да се представи значението им за местната общност. Конкурсът ще се проведе до 10 август и е по повод отбелязването на Международния ден на младежта - 12-ти август.

Всеки участник може да се включи във фотоконкурса, като направи снимка на своето любимо място (училище, парк, улица и др.), изградено или реновирано по проект, финансиран с европейски средства. Снимката трябва да бъде публикувана в ‘event'-а на страницата на Областен информационен център - Сливен в социалната мрежа Фейсбук.

Допустими за участие са всички проекти на територията на област Сливен, финансирани по линия на Оперативните програми чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.
Всички лица на възраст до 29 години (включително) могат да участват в конкурсната надпревара. Класирането става на база най-голям брой получени харесвания (лайкове) на дадена снимка.

Награждаването на победителите ще се състои на 12 август 2016 г. от 17:30 ч. в рамките на концерт-хепънинг, организиран от Младежки дом - Сливен. Събитието ще се проведе в Градската градина в гр. Сливен.