Кметът на Ямбол се запозна лично със служители на администрацията
Кметът на Ямбол се запозна лично със служители на администрацията / netinfo

Срещи с директорите на дирекции, ръководителите на звена и служителите в общинска администрация проведе през първите два дни от мандата си кметът на Ямбол Георги Славов.

Целта бе той да се запознае лично с тях и с работата им, както и с неотложните действия, които трябва да предприеме като ръководител на структурата. Занапред цялата администрация трябва да се превърне в един работещ екип, а общината да стане за пример, заяви на срещите Георги Славов.

Той обяви намерението си да създаде максимално добри условия за работа на служителите и правила, към които стриктно да се придържат, за да е ефективна дейността им. Кметът подчерта, че ще изисква служителите да бъдат коректни, лоялни и почтени в отношенията си към гражданите и колегите си. Срещу това те винаги могат да разчитат на подкрепа от институцията и ръководството.

Към момента няма да има уволнения, бе категоричен Георги Славов, но уточни, че ако се правят някакви корекции, това ще стане само след като лично кметът се убеди, че те се налагат.