К. Димитров: Горд съм, че Сливен има първия син депутат от 8 години насам
К. Димитров: Горд съм, че Сливен има първия син депутат от 8 години насам / netinfo

„Започва ново начало на десните в Сливен. Ново начало увенчано с успех, с депутат, без нито един  купен глас". Това заяви днес общинският председател на ДСБ в Сливен Димитър Сяров. Това дава възможност проектът "Синя коалиция" да се превърне в златния ключ към  управлението на България.  И новото правителство няма да бъде изнудвано в безпринципност, няма да бъде вкарвано в корупционни схеми и няма да му бъдат поставяни условия неприемливи за европейските ни партньори, обясни Сяров. 

„Горд съм, че има избран депутат от Сливен. Горд съм защото 8 години от в града под Сините камъни не е имало народен представител от дясно, заяви новоизбраният народен представител от Синята коалиция Кирчо Димитров. Той изрази радостта си, че хората най-сетне са разбрали, че е настъпило времето за дясно-центриско управление и сините ще заемат своето достойно място в него. Ние водихме позитивна кампания, която бе насочена към всички хора, независимо от техния статус, етнос и принадлежност и се отличаваше от другите, защото не купувахме гласове. Сега е времето проектът "Синя коалиция" да заеме своето достойно място, допълни Димитров.

Той подчерта, че със своите  експерти и специалисти сините ще допринесат за борбата срещу корупцията на всички нива, както и за образованието и здравеопазването.

Според синия депутат най-важният приоритет ще бъде България да си върне загубеното доверие в Европа.