Йорадн Лечков е на среща с работещи в социалния патронаж
Йорадн Лечков е на среща с работещи в социалния патронаж / netinfo

Кандидатът за втори кметски мандат Йордан Лечков в този час е на среща с работещи в социалния патронаж. Пред тях независимият кандидат за кмет на Сливен представя своите приоритети в сферата на социалната политика в общината през следващия мандат, които са записани и в програмата за управление на община Сливен на Йордан Лечков.

 В 11 часа Йордан Лечков ще се срещне с младежи в местността Кръстовото аязмо край Сливен. Там той ще участва в засаждане на дръвчета и освещаването на новопостроена чешма. В 12 часа Лечков ще гостува на Клуб на пенсионера № 1 до Снек бара.

В 13.15 часа кандидатът за втори кметски мандат ще проведе среща с работещи в текстилното предприятие „Колхида” в Сливен.

По-късно следобед Йордан Лечков, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, областният координатор на ГЕРБ и кандидат за общински съветник Десислава Танева ще посетят сливенските села Жельо войвода и Тополчане.

Очаква се това да стане към 17.45 часа. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в община Сливен, за да подкрепи кандидатът за втори кметски мандат Йордан Лечков и листата за общински съветници на ГЕРБ.