Й. Лечков: Приоритет ми е водния цикъл
Й. Лечков: Приоритет ми е водния цикъл / netinfo

Около 4-5 години ще се извършват дейностите по подновяването на канализационната и водопреносна мрежа в Сливен, заяви днес кметът Йордан Лечков. За настоящата година приоритетите са начертани.

„За мен като ръководител на тази институция най-големият приоритет е водният цикъл. Всичко друго, за което се говори, остава на заден план. Предстои да разкопаем останалата част от града и то повече, отколкото сега, защото има подмяна на канализация,  което е по-трудно, отколкото подмяната на водопреносната мрежа”, каза кметът. Т

ой припомни, че на 26 февруари в зала „Май” ще се проведе обществено обсъждане на общинския бюджет, а на 17 март документът ще бъде гласуван на сесия на Общинския съвет.

“В този бюджет са заложени нуждите на нашите съграждани. От август миналата година в администрацията и с кметовете по селата обсъждаме кои са най – важните и приоритетни дейности, които трябва да намерят място в бюджета за тази година. Обществото диктува приоритетите, по които трябва да работим”, каза още Йордан Лечков.