Изнесени приемни за земеделските производители
Изнесени приемни за земеделските производители / DarikNews.bg, архив

Изнесена приемна на Национална служба за съвети в земеделието е организирана днес в котленското село Ябланово. В Котел приемната е в Общинската служба по земеделие от 13,30 до 15,30 часа.

Приемни ще има на 23 април в Твърдица /в залата на общинска администрация/ от 10,00 до 12,00 часа. Същият ден в град Шивачево приемната ще бъде в сградата на кметството от 13,30 до 15,30 часа.

На 30 април изнесена приемна на Националната служба за съвети в земеделието ще отвори врати и в сливенското село Бяла в сградата на кметството от 10,00 до 12,00 часа. Приемни ще има и през месец май.

По време на изнесените приемни всеки един стопанин може да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони, включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014 -2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане.

 

Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на Службата.