Футболно лято в Стралджа
Футболно лято в Стралджа / община Стралджа

През ваканционните месеци на стадиона в Стралджа се провежда традиционното „Футболно лято”.  Целта е младите надежди от подготвителната група, както и новопостъпили любители на футбола, да тренират, да укрепват и да се забавляват.

В подготвителната група на ОФК”Стралджа” растат млади спортни надежди. Пламен Деянов, вече изявен голмайстор в групата, с всяка следваща среща на отбора доказва качествата си и дава заявка за големи очаквания. След успешно представяне на турнири в Ямбол и две асистенции момчето вече е прието в „Берое” Ст.Загора, където   ще продължи обучението и развитието си.

Добри са перспективите и пред Пеньо Веселинов. Ревностният славист обожава футбола, познава най-различни ефектни и полезни трикове за постигане успех на терена. Знае , че футболът е колективна игра и всеки  от 11-тицата на терена трябва да комбинира успешно, за да се стигне до победа на отбора.

По всяка вероятност Пеньо догодина също ще отпътува за града на липите, за да достигне максимално майсторство.

Марин Недялков е друга футболна надежда на ОФК”Стралджа”. Изявите му в подготвителната група се определят като интересни. Според треньорите той е перспективен играч и има какво да се желае в развитието му.