Детето, което бе убито в Ямбол, няма да бъде погребано утре
Детето, което бе убито в Ямбол, няма да бъде погребано утре / netinfo

Ранената Ани, майка на убитото при кървавата драма в Ямбол момиченце Жаклин, е в многопрофилната болница в града. По информация на директора д-р Борис Чорбаджийски състоянието на жената е стабилизирано, но тежко. Тя била ранена в бедрото. Засегнати били важни кръвоносни съдове. Загубила е много кръв. Другият ранен - дядо Михал, също бил добре и ще бъде изписан преди Ани. Убитото малко момиченце в Ямбол при кървавата трагедия няма да бъде погребано утре, каквито бяха първоначалните намерения на семейството.

Според близки, бащата Георги решил Жаклин да бъде изпратена по-късно, когато майката излезе от болницата. Дотогава тялото на детенцето ще се съхранява в хладилна камера. От окръжна прокуратура заявиха, че разследването продължава, въпреки смъртта на убиеца. То се концентрира върху изясняването на причините, довели до извършване на престъплението.  Назначени са медицински и балистични експертизи.

Областният управител на Ямбол Таня Димитрова изрази съболезнованията си към семейството, загубило детенцето си при жестоката трагедия. Тя заяви, че е потресена от случилото се - и като областен управител, и като жена и майка. Подчерта, че полицията в случая е действала бързо, професионално и адекватно.