церемония
церемония / община Нова Загора
Земеделският производител, председател и спонсор на Футболен клуб „Загорец” Даниел Дунев е „Личност на 2017" в Нова Загора. И тази година на традиционната церемония „Личност на 2017” бяха отличени в няколко категории тези, които със своите креативни идеи, новаторско мислене, упорит труд, милосърдие и доброта участват най-активно в обществения живот на общината и допринасят за нейното развитие.

Заместник-кметът Ивайло Енев обяви тазгодишния носител на приз „Добро сърце” и връчи наградата. Отличието получи отдадената на призванието си да прави добро, работещата за превръщането на дарителството в ежедневие млада новозагорка Деница Станчева.

церемония
община Нова Загора



За шеста поредна година Община Нова Загора връчи приз в категория „Журналист на годината”. Носителят на престижното звание е съзнателна и отговорна личност, която с енергия, увереност и ентусиазъм безпристрастно и коректно анализира и отразява наболелите проблеми в обществото - Станислава Кръстева. Тя получи своята награда от народния представител в 44-то Народно събрание Галя Захариева.

За Община Нова Загора изтичащата година беше година на инвестиции в инфраструктурата, не само на общината, но и в малките населени места. Множеството успешно реализирани проекти обновиха и модернизираха визията на родното ни място, повишавайки качеството на живот.

Основните критерии при избора на победител в категория „Обект на 2017 година” бяха качественото строителство, разположението на обекта, хармонията с градската среда и ползата на обществото. Тази година с авторитетния приз беше отличена обновената сграда на РУ „Полиция” - Нова Загора.

Заместик-кметът на Община Нова Загора Маргарит Тодоров имаше удоволствието да връчи престижния плакет на главен инспектор Стефан Борисов – началник на Районно управление „Полиция”-Нова Загора.

церемония
община Нова Загора

За да отбележат успешните бизнес практики и предприемаческия дух, беше отличена и компанията, реализирала мащабни проекти на територията на общината. За най-успешен бизнес партньор беше избрана „СК Билдинг” АД, компанията успешно обновила Професионалната гимназия по селско стопанство и бл. №13 в ж.к. „Загоре”.

Гости на церемонията бяха народния представител в 44-то Народно събрание Галя Захариева и председателя на Общински съвет-Нова Загора Георги Николов. Кметът Николай Грозев, домакин на вечерта, посрещна официалните гости на церемонията, сред които общински съветници, културни и обществени деятели и други.