Арестуваха наркодилър
Арестуваха наркодилър / БГНЕС, архив

42-годишен мъж от Сливен е бил арестуван за притежаване и разпространение на наркотици, докато водел в спешното жена, взела свръхдоза. На 29 март полицейски екип забелязал лек автомобил “Мерцедес” с пловдивска регистрация в района на областната болница в Сливен. При извършване на справка за превозното средство в дежурната част на Областната дирекция на полицията е получен сигнал за приета 30-годишна жена в Центъра за спешна медицинска помощ, която е в критично състояние след употреба на наркотични вещества. Станало ясно, че тя е била транспортирана до болничното заведение със същия автомобил.

В спешния център полицаите заварили 42-годишния криминално проявен мъж от Сливен, който, при разговора с полицейските служители, изхвърлил на земята полиетиленово пликче с метамфетамин.

 

Извършено е претърсване и наркотрафикантът е задържан за 24 часа в Районното управление на МВР - Сливен. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава. Според запознати, в кръвта на предозираната жена са открити три вида наркотични вещества.