10 предложения за инвеститор на годината в Ямбол
10 предложения за инвеститор на годината в Ямбол / netinfo

Само10 предложения са постъпили до този момент в Областна администрация Ямбол във връзка с провеждането на годишния конкурс "Инвеститор на годината" в област Ямбол, съобщиха от областната администрация.

Предвидено е връчването на две големи отличия – Инвеститор на годината в област Ямбол и Местен инвеститор на годината. Направени са 7 номинации за местен инвеститор и 2 предложения за голям инвеститор. Предложения за номиниране на инвеститори са постъпили от Ямболската търговско-промишлена палата, Община Ямбол, Община „Тунджа”, Дружество „Язаки България” и от Георги Георгиев, член на Областния съвет за регионално развитие.

Предложения за включване в списъка с отличените могат да направят общините, които до този момент все още не са посочили своите фаворити, организации на работодателите, браншови организации и НПО, самите фирми и граждани.

За отличията могат да бъдат предлагани и да кандидатстват инвеститори, които през настоящата 2008 година са завършили и пуснали в експлоатация свои обекти.

Инвеститорите на годината ще бъдат определени на заседание на Областния съвет за развитие на област Ямбол на 12.12.2008 година, а наградите на отличените връчени на тържествена церемония.
Конкурсът Инвеститор на годината се провежда затрета поредна година .