полиция проверки пловдив
полиция проверки пловдив / БТА
Служители на Областната дирекция на МВР в Силистра ще правят изнесени приемни с граждани в малки и отдалечени населени места на областта, съобщиха от дирекцията.

Съгласно утвърден график до края на юли мобилен екип, включващ служители на секторите "Противодействие на криминалната престъпност", "Противодействие на икономическата престъпност" и "Пътна полиция", ще проведе срещи по въпроси на сигурността и реда с представители на местната власт и жители на населени места от общините Главиница, Ситово и Дулово. 

Целта на изнесените приемни е да се постигне по-добър резултат в противодействието на конвенционалната престъпност и опазването на обществения ред в малките населени места. Те се организират независимо от служителите, обслужващи съответния район.

Гражданите и представителите на местната власт имат възможност да подават сигнали във връзка с пътната безопасност, опазването на обществения ред, за извършени престъпления, както и сигнали, налагащи предприемане на действия от други компетентни институции.