линейка Благоевград
линейка Благоевград / Община Благоевград
Жена от поповско село е с фрактура след пътен инцидент.

На 11 август около 18,25 ч в община Попово на пътя от с. Ломци до с. Еленово, правоспособен 40-годишен водач от с. Тръстика, община Попово, карал лек автомобил „Фолксваген Голф“  – собственост на мъж от с. Загориче, област Шумен.

На прав пътен участък навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в правомерно движещ се лек автомобил „Фолксваген Венто“ с разградска регистрация, управляван от правоспособен 23-годишен водач от с. Благоево, област Разград.

В резултат возеща се на предна дясна седалка в лекия автомобил „Фолксваген Голф“ 30-годишна жена от с. Ломци, община Попово, е получила фрактура на бедрена кост.

Служители на РСПБЗН-Попово са съдействали за изваждането й от автомобила с помощта на специализирана техника. Откарана е в МБАЛ-Търговище, където е настанена за лечение без опасност за живота й. На водачите на двата автомобила са взети проби за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“, които са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Попово.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.