Една котка пътешественик навъртя повече от 200 000 км само за три години. Името й е Хайди и заедно с Данаил Нашев пътешества, като показват чудни места и гледки на почитателите на Пухкавелка Любопиткова във Facebook.

Хайди е родена във Варна. Първото й пътешествие е с Данаил, който отива да я вземе от морския град.

Хайди обича да се вози както с кола, така и с мотор
Dariknews.bg

Видях, че котката е приключенско животно, с приключенски дух и ще бъде с мен на път - навсякъде, където пътувам. Ако слуша - oбаче тя се оказа много послушна и вече имаме над 200 000 км с нея, разказва Данаил.
 
А задната част на колата му е царството на Хайди
 
В колата се държи абсолютно, напълно свободно. Тя си решава какво да прави. Има моменти, когато ми идва на рамото. Има моменти, когато се глези. Има всякакви моменти, продължава с разказа си той.

Хайди
Данаил Нашев

Пухкавелката Хайди показва интерес не само към автомобила, но и към мотоциклетите. Дори предпочита да пътува на две колела през лятото.

Хайди обича да се вози както с кола, така и с мотор
Dariknews.bg

За първи път се качи на може би беше малко над месец. Първо беше в мен и бях взел едно като кенгуру и нямаше никакви проблеми, обяснява Данаил.
 
Освен това Хайде може да се похвали, че се е къпала в три морета.
 
Миналата година обиколихме с нея Черна гора, Которския залив, Сърбия, Македония, даже на два пъти - си правихме екскурзии - по 5000 км едната екскурзия. Всяко едно пътуване ни е било много интересно. За нея беше интересно на Снежанка - на кулата, на върха я качих и да се разходи по перилата. Беше много интересно - долу сякаш мравки се движат и с интерес наблюдаваше. Водил съм я по невероятни места. На най-красивия проход в света - Транс Фагарашан, и на него се качихме и там ни бе много любопитно, разказва Данаил.

Хайди
Данаил Нашев

 Самата Хайди предизвиква интерес навсякъде, където отиде. А когато я няма - хората питат за нея.
 
Имаме много запознанства с индийци и с какви ли не хора. Те само докато я видят и се разтапят, хвали я Данаил.

Хайди
Данаил Нашев

С идването на лятото пътешествията на Хайди и Данаил ще продължат. А снимките ще разкажат на всички приятели за приключенията им.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари