Започва приемът в Обединената школа по изкуствата
Започва приемът в Обединената школа по изкуствата / снимка: ОШИ-Шумен

Приемът за учебната 2015/2016 година в Обединената школа по изкуствата "Анастас Стоянов"- Шумен започва на 1 септември и ще продължи до 11 септември. През всеки работен ден от 9:00 до 18:00 часа родителите и техните деца могат да получат подробна информация за предостаяваните педагогически услуги в областта на различните изкуства и различните програми за обучение.

В музикалната школа се приемат нови ученици без възрастови ограничения за следните класове: пиано, цигулка, флейта, виолончело, класическо пеене, акордеон, електронни инструменти, тромпет, китара, поп и джаз пеене, народно пеене, тамбура. В балетната школа се приемат деца, навършили 6 години.

В художествената школа се осъществява прием за класа по изобразително изкуство. Приемат се ученици във вокално-театралната формация. Във вокалната група „Хитрите мишлета" се приемат деца на възраст от 6 до 10 години.

В езиковата школа се приемат ученици в класовете по английски и руски език. В програмата „Състезателна и забавна математика" могат да се включат ученици от ІІІ и ІV клас.

За най-малките на възраст 4-5 години Обединената школа по изкуствата предлага работа в подготвителна група - въведение в света на музиката, танца и театралното изкуство.