Зам.-областният управител на семинар по ОПАК
Зам.-областният управител на семинар по ОПАК / netinfo
На 21 и 22 октомври шуменският заместник-областен управител Драгомир Драгнев ще вземе участие в семинар, организиран в рамките на проектите на Министерство на държавната администрация и административната реформа “Разработване на среда, осигуряваща електронни заплащания в процеса на представяне на административни услуги по електронен път” и “Създаване на модерна и унифицирана визия на българската държавна администрация в контекста на членството на страната в Европейския съюз”.

Семинарът ще се проведе във Варна, където ще бъдат представени резултатите от двата проекта, както и начините, по които те да се ползват от администрациите.

През първия ден от семинара лекции ще изнесат ръководителят на проекта “Създаване на модерна и унифицирана визия на българската държавна администрация в контекста на членството на страната в Европейския съюз” - Чавдар Тодоров, както и Горан Ангелов – ръководител на Консорциума “АйБиЕс - Норма” и изпълнител на проекта.

На 22 октомври по проекта “Разработване на среда, осигуряваща електронни заплащания в процеса на представяне на административни услуги по електронен път” ще говорят Борислав Бочев – държавен експерт “Електронно правителство” и Георги Маринов – изпълнителен директор на “Датамакс” АД и изпълнител на проекта.

Проектите се осъществяват с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.