Задържаха крадец на хранителни продукти
Задържаха крадец на хранителни продукти / netinfo

Задържан е 23-годишен младеж от село Новосел, който е откраднал хранителни продукти от къща в селото, информират от полицията в Шумен. Сигнал че кражбата е станала за времето от 19:00 до 19:20 ч. вчера, е получен в шуменската полиция.

 

В хода на първоначалните мероприятия е установено, че стопаните излезли за кратко от дома си, за да отидат при свои близки в селото. При завърщането видели, че от хладилника им липсват пакети с кайма, 2 бутилки с олио и 5 броя пакети с макарони. При проведените неотложни полицейски действия е установен извършителят на деянието. Това е 23-годишният А.А. от същото село, криминално проявен. Пред полицаите обяснил, че кражбата е извършил след употреба на алкохол. Щом забелязал, че собствениците напуснали дома си, той прескочил през врата и влязъл в двора.

 

Проникнал през входната врата на първия етаж в жилището, която била отключена и от хладилник отнел хранителните продукти, които напълнил в две торбички. На излизане от жилището забелязал, че по улицата има хора и напуснал дома през ограда на двора.

 

Извършителят е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.