Какви са надеждите на шуменци?
Какви са надеждите на шуменци? / dariknews.bg
За какво гласуваха шуменци?
93100
За какво гласуваха шуменци?
  • За какво гласуваха шуменци?

Проверихме за какво гласуваха съгражданите ни и какво очакват от бъдещите народни представители - ето и техните отговори:

Не очаквам чудеса, но все пак – едно малко чудо и дано да знаят какво правят, каза Петър Иванов и посочи като най-належаща работата на правитлеството в сферата на правосъдието и образованието.

Диана Великова смята, че трябва да се обърне повече внимание на образованието. Това е сферата, в която аз работя, обясни тя. По-голяма грижа за учениците по време на учебния ден и по-добро отношение към педагозите също са сред нещата, които трябва да се направят, допълни тя.

Хората обедняха, но за себе си имам надежда, че нещата може да тръгнат в по-добра насока. Самият народ трябва да се потруди и той малко повече, а не да чака само на управленците, каза още Диана Великова

Нещо вече най-после да се промени - за това гласувам, каза Надежда Йорданова. Трябва да има някаква сигурност – както за нас, така и за децата ни, за да не чувам вкъщи – мамо, аз заминавам в чужбина.

Отдавна го искаме това, което чакаме, но в много малка степен се е случило. Да се надяваме някой да си е взел поука и занапред да бъде по-хубаво, каза Ивелин Николов. Според него първото, с което трябва да се заеме следващият парламент е образование. На базата на което да се вдигне икономиката. Също и дейности в сферата на справдливостта и равенството, допълни той и посъветва бъдещият премиер да работи за правилните неща.