Доц. Минков е кандидатът за кмет на Шумен от ВМРО
Доц. Минков е кандидатът за кмет на Шумен от ВМРО / dariknews.bg
Грижата за децата и младите семейства е основна грижа. Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов в салона на регионалната библиотека. Той и народният представител Емил Димитров-Ревизоро бяха в Шумен, за да подкрепят доц. Стефан Минков, който е кандидат за кмет в Шумен и листата на ВМРО.

Пред симпатизанти доц. Минков посочи, че в управленската програма са заложени три основни принципа - Народът е суверен на властта, Патриотизъм и патриотично образование и Сигурност и спокойствие.

Смятаме, че чрез принципа за патриотизма и възпитаване на младото поколение ще може да постигнем едно единение на нацията, от каквото се нуждаем.

Доц. Минков е кандидатът за кмет на Шумен от ВМРО
dariknews.bg

Принципът на сигурност и спокойствие включва стабилни и високи доходи, създаването на работни места и превръщането на Шумен в европейски град без нерегламентиран шум и намаляване на битовата престъпност. Тук влизат и безплатни градини и детски ясли, допълни доц. Минков. 

Третият принцип е на стимулиране на младите семейства и малкия бизнес - на образованата раждаемост. Нашата нация се нуждае от подмладяване и това може да стане чрез ограничаване на бюрократичните спънки, намаляване на местните такси и данъци за младите семейства, каза още кандидатът за кмет. 

Всички виждаме мъдро работеща, мързелива администрация, която спъва хората вместо да им помага, каза Каракачанов.

Доц. Минков е кандидатът за кмет на Шумен от ВМРО
dariknews.bg

Радвам се, че доц. Минков наблегна на грижата за младото поколение - за това как да се стимулират младите семейства, да им се осигури по-нормален начин на живот, да се осигури възможност на техните деца да учат и да ползват детски градини и ясли безплатно, каза още той и посочи, че това е начинът да се интегрира циганското население. Ако то пропусне първите 7 години, не може да се интегрира в нормална среда, заяви Каракачанов. И допълни, че това е въведено отдавна в друг град с кмет от ВМРО. 

Общественият ред също не е работа само на полицията. Общината има задължение да осигури спокойния и нормален живот на гражданите - и по отношение на битова престъпност и по отношение на други проблеми, каза Каракачанов. 

Той посочи, че не може да се управлява само с идеология, а всеки кмет трябва да е кмет на всички. Това деление - на наши и ваши - демотивира хората да гласуват. 

Доц. Минков е кандидатът за кмет на Шумен от ВМРО
dariknews.bg

В оставащите дни до края на кампанията - да се опитаме да убедим максимален брой хора, че има смисъл да се гласува. Всички тези процеси, които не ни харесват, може да ги решим, ако излезем да гласуваме и подкрепим правилните хора. 

Трябва да подкрепим доц. Минков и тази листа от 22 общински съветници, които ще представляват интересите на шуменци. Листата е преференциална, всеки един от кандидатите трябва да направи максимума, за да покаже реалното си място. Ние стимулираме този процес, защото ние не търсим партийна сметка, а това хората да изберат най-доброто, обясни Каракачанов. 

ВМРО - Българско национално движение са под № 34 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!