Васил Костов организирал убийството на Румен Рачев
Васил Костов организирал убийството на Румен Рачев / Дарик-Шумен
Васко Кеца организирал убийството на Румен Рачев
31496
Васко Кеца организирал убийството на Румен Рачев
  • Васко Кеца организирал убийството на Румен Рачев

Васил Костов - Васко Кеца е организаторът по разкриването на убийството на Румен Рачев в Шумен. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов по време на пресконференция в Министерски съвет. Там има две лица, които по безспорен начин е доказано, че те са извършители на убийството. Това са две момчета от Червен бряг, Васко Кеца също е от Червен бряг, допълни Цветанов. След като вече имахме достатъчно доказателства за извършването на това убийство, лицата са в неизвестност след стрелбата, която е извършена срещу Румен Рачев. Нашето предположение е, че тези лица може би са ликвидирани, допълни министърът.

Припомняме, че 42-годишният бизнесмен Румен Рачев беше разстрелян пред болницата в Шумен на 3 юли миналата година. Бизнесменът беше прострелян близо до джипа си марка "Инфинити", който е бил спрян пред входа на лечебното заведение. В края на месец август във връзка с убийството на Рачев полицията обяви за издирване 36-годишния Владимир Филев и 24-годишния Георги Георгиев, двамата от Червен бряг.

Васил Костов организирал убийството на Румен Рачев
netinfo
 

20 души бяха задържани при полицейска акция с името „Килърите". Операцията има за цел предотвратяване на дейността на организирана престъпна група, която се занимава с тежка престъпност.

 

 

 Какво каза днес министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов чуйте в прикачения файл.