Варненец блъсна управителя на дискотека, други трима пострадали леко
Варненец блъсна управителя на дискотека, други трима пострадали леко / netinfo

29-годишен варненец, след скандал, блъсна с колата си управителя на дискотека „Колизеум". Леко са пострадали още трима души,съобщиха за Дарик от ОД на МВР-Шумен.

След възникнал скандал в дискотеката 29-годишният мъж подкарал „Мерцедес"-а си и при маневриране умишлено блъснал 49-годишният управител на заведението. Леко са пострадали двама от охранителите и служител от полицейския екип, който е бил повикани на място. Те са откарани в болницата, където е установено, че управителят на дискотеката е с фрактура на десен крак, другите трима пострадали са били освободени след преглед.

Веднага след произшествието варненецът избягал с автомобила си в западна посока по бул. "Симеон Велики". На кръстовището до Икономическата гимназия , поради движението с висока скорост се блъснал в дърво и автомобилът се запалил. Огънят е потушен от екип на пожарната. Унищожена е била предната част на колата. Пристигналите на место полицаи установили, че водачът е видимо пиян.  Той обаче отказал да бъде изпробван с дрегер или да даде кръвна проба за медицинско изследване. Задържан е за 24 часа.

Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Окръжна прокуратура.Работата по изясняване на инцидента продължава.