Трима мъже се сбиха пред хипермаркет в Шумен
Трима мъже се сбиха пред хипермаркет в Шумен / netinfo

Трима мъже се сбиха пред магазин „Кауфланд” в Шумен. Сигнал за инцидента е подаден около 17:10 часа снощи., след което на място е изпратен полицейски екип.

На паркинга пред магазина полицейските служители забелязали мъж, който е с наранявания в областта на лицето. Установили че, това е 31-годишен мъж от село Тимарево, който бил придружаван от 25-годишна жена. Пред полицаите двамата обяснили, че мъжът е ударен с бутилка от бира от единият от двамата мъже, които се намирали в близост - съответно 33-годишният Б.А от с. Градище и 52-годишният М.К от Шумен.

Пред полицейските служители мъжът и жената обяснили, че малко преди това двамата отправяли обидни и нецензурни думи към тях. Въпреки присъствието на полицейските служители 33-годишният мъж от Градище продължил да се държи дръзко и арогантно, поради което бил отведен в служебния полицейски автомобил. В този момент другия участник в скандала, 52-годишния шуменец, се отправил към магазина, където му бил нанесен побой, а в близост до него се е намирал мъжът от Тимарево.

Повикан е бил екип на Центъра за спешна медицинска помощ, след което в болинцата са били откарани шуменецът и мъжът от Тимарево. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение.

И тримата мъже участници в конфликта са предупредени с протоколи да не нарушават обществения ред и да не се саморазправят. Работата по случая продължава.

Материалите по случая ще бъдат предадени на Районна прокуратура.