Спектакълът Бардак ще гостува в Шумен
Спектакълът Бардак ще гостува в Шумен / netinfo

На 26 август от 19.00 часа в салона на Младежки дом Шумен гостува спектакъла  на Театрална къща Viva Arte "Бардак" театрална постановка по Габриел Барили. Режисьор е Георги Михалков. В спектакъла участват Асен Блатечки, Милена Маркова - Маца, Невена Бозукова - Неве, Добриела Попова.

Вечната тема за проблемните взаимотношения между мъжа и жената откриваме  и в сюжета на Бардак - една истинска комедия на ситуациите, представена от театрална къща Viva Arte. Представлението всъщност е съчетание от няколко пиеси на австрийския драматург Габриел Барили, преведени от Владко Мурдаров, като основа за текста е Медена луна. Спектакълът ни среща с три коренно различни жени - разведена невротична психоаналитичка, свободна секси мацка, която не успява да намери подходящия мъж, и примерна домакиня, която с ужас установява, че съпругът й изневерява. Междувременно мъжката гледна точка е осигурена от вече архетипния персонаж на рекламиста - виртуозен копирайтър, който има по много от всичко, но колите и жените така и не успяват да го направят щастлив. Животът и на четиримата очевидно е пълен хаос и подреждането на бардака започва с една смирена коледна вечеря, която далеч не остава такава до края. Срещата обаче помага чрез приятелството, взаимната провокация и обмяната на опит да променят живота си.

Три съвременни, сексапилни дами споделят какво иска нежната половина от човечеството.

И един модерен  мъж, опитващ се да разгадае объркващата женска душевност и да намери вълшебната формула на щастието в модерния свят, в който сексът е комичен, трагичен, разтърсващ,блудкав, но просто задължителен.

Продажба на билети - на касата на Младежки дом от 17 август, всеки ден от 17.00 до 18.00 ч. Не се препоръчва  за лица до 16 г.