Специализирана очна клиника Д-р Тасков отвори врати в Търговище
Специализирана очна клиника Д-р Тасков отвори врати в Търговище / Диляна Стойчева
Специализирана очна клиника ”Д-р Тасков” бе официално открита днес в Търговище. Тя е разположена на 2000 кв. м. площ. Разполага с три очни кабинета, четири операционни, два интензивни сектора, 50 болнични легла и модерна специализирана техника. Клиниката предлага пълна гама за лечение на всички очни болести и всички дейности в офталмологията.

На церемонията по официалното откриване днес присъстваха кметът на Търговище д-р Красимир Мирев, областният управител Свилен Василев, много колеги и приятели на д-р Димитър Тасков.

С тази клиника даваме възможност за обслужване на жителите не само на града, общината и областта, но и на голям регион от Североизточна България, заяви по време на откриването кметът на Търговище д-р Красимир Мирев. Можем да се гордеем с този пример, който дава д-р Тасков, допълни още градоначалникът.

От своя страна д-р Димитър Тасков благодари на своето семейство и на учителите си. „Имам още едно желание да предам това което съм научил на моите колеги в Пловдив и тук, както и на моите синове”, каза д-р Тасков.

По повод откриването на клиниката поздравителен адрес изпратиха депутатът от „Коалиция за България” Румен Такоров, както и председателят на БЛС д-р Андрей Кехайов.