полиция
полиция / Снимка: Дарик, архив
Друг пък скочи на сина си
37-годишна шуменка е задържана за срок до 24 часа в полицейското управление в града след семеен скандал. Около 00:20 часа на 3 септември в дежурната част бил получен сигнал за скандал в жилище на ул.“Милан Борисов“. На място бил пратен екип. Униформените установили, че между 37- годишна жена и 39-годишен мъж, които живеят на семейни начала възникнал конфликт по време на който жената му нанесла няколко удара.

Жесток побой над мъж в Галиче, нападателят е задържан


Полицаите направили опит да потушат конфликта, но в тяхно присъствие тя продължила да се държи агресивно.

М.Г. е задържана за срок до 24 часа в РУ- Шумен за това че излага своя и живота на други на явна опасност.
 
Малко по-късно - около 01:30 часа, бил получен сигнал за семеен скандал по време на който 63-годишен шуменец буйствал и опитвал да нанесе побой на близките си. На място полицаите говорили със сина на П.П., който обяснил, че баща му, който бил във видимо нетрезво състояние се държи агресивно към него, майка му и сестра му.

Депутат стана свидетел на агресия на пътя

При изясняване на ситуацията и в присъствие на полицаите мъжът продължил да търси физическа саморазправа с 33-годишния си син.

63-годишният П.П е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Съставен му е предупредителен протокол да не се саморазправя с близките си.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.